byggsmide

Byggsmide

Vi utför och kan hantera det mest inom traditionellt byggsmide, såsom produktion, montage och ytbehandling. Kontakta oss, så berättar vi mer!

industriservice

Industriservice

På Tigtag är vi vana att arbeta hos producerande industribolag. Vi vet vilka utmaningar det kan innebära och arbetar för en smidig hantering för våra kunder.

Tänk fritt

Har du en idé eller utmaning och behöver hjälp att hitta en lösning? Då kan vi hjälpa dig med mätning, skisser och vår kompetens inom svets och smide. Testa oss du också!

EN MODERN TRADITION

Våra projekt skall utmärkas av sinnrika tekniska idéer. Dessa lösningar förenklar arbetet och slutresultatet skall vara estetiskt tilltalande och ekonomiskt försvarbart både på kort och lång sikt.

Vi är alltid kreativa, men ju tidigare vi kommer in i ett projekt, desto bättre kommer vår skaparkraft till sin rätt. I ett tidigt skede kan vi med små förändringar och finesser öka mervärdet utan att öka kostnaderna. Det kan handla om att hitta nya användningsområden för välkända material eller nya materiallösningar till välkända behov.

Vår kunskap om metall och smide sträcker sig hela vägen från tradition och hantverk till nytänkande och maskinskärning. Förutom traditionellt byggsmide så jobbar vi även mycket med maskinell bearbetning i den stora maskinhall vi ha tillgång till.

Vi gör egna CAD-ritningar som vi sedan kan använda för att laserskära, CNC-fräsa,  svetsa, bocka, borra, etc. Detta gör att vi kan tänka i helt nya banor och hitta helt nya lösningar för dig som kund. Vi hjälper dig att hitta lösningar du inte visste var möjliga.

svetsmask
Rulla till toppen